Tendinte 2019 pentru nunta

Verighete aur alb

Tendintele pentru nunta din 2019 sunt incredibile! Multe straturi, linii curate si varietati multe de texturi – cam la asta se rezuma acestea. Culorile pastel revin in forta, acompaniate de un contrast puternic cu negru!

Accente de negru

O alegere chic pentru orice paleta de culori dedicata nuntii este negru. Poate fi folosit pe mese si in decorarea salii, dar si in buchetul de mireasa sau chiar pe rochie. Contrastul dintre culori va da o nota de eleganta aparte si te va face sa arati sofisticata. Nu uita de lumanari pentru a obtine o atmosfera de poveste, asa cum nu a mai fost vazuta niciodata.

Flori care spun povesti

Foloseste flori care iti spun o poveste. De exemplu, daca in curtea bunicii erau plantati trandafiri, un astfel de aranjament al salii nu va face decat sa iti aduca amintiri frumoase, fix intr-o seara in care ai nevoie din plin de ele.

Modern combinat cu traditional

Sa gasesti balanta ideala intre modern si traditional nu este deloc usor si este o chestiune care si expertilor le da batai de cap. Totusi, nu este imposibila! Foloseste obiecte contemporane si o varietate de texturi, pentru a crea o masa bogata in design. Adauga elemente traditionale care sa iti aminteasca tie si invitatilor de momente placute.

Pastreaza simplitatea

Un trend care continua si in 2019 este ace;a de a redefini eleganta prin simplitate. Sa optezi pentru un aspect clasic si simplu al salii va fi intotdeauna stilat. Alege sa folosesti un decor minimal si o paleta de culori aerisite.

Catifea si matase

In ultimul timp, se poate observa cum trendul conform caruia se foloseste catifea pentru mese este din ce in ce mai puternic. Catifeaua in diferite tonuri poate fi folosita indiferent de sezon si poate fi complementata cu matase lucioasa sau cu alte elemente lucioase de design, precum cardurile cu numele invitatilor.

Monogramele

Servetelele cu monograme sunt noul „must have” al lui 2019! Acestea vor face petrecerea sa para eleganta si pot fi folosite chiar si dupa aceea, in casa tinerilor casatoriti.

Multe flori

…si nu doar! Curentul eco isi pune amprenta si asupra nuntilor din 2019 si, astfel, putem vedea tot mai multe petreceri tinute in locuri incarcate cu plante verzi, flori si uneori si pasari. Nu te rezuma la a pune flori doar pe masa, ci agata-le si pe pereti, in jurul ringului de dans sau la intrare.

Lumanari de diferite inaltimi

Un nou trend pesntru nuntile din 2019 este aparitia lumanarilor de diferite dimensiuni. Lumina rosie ajuta la relaxarea oaspetilor si la crearea unei atmosfere romantice in intreaga sala.

Culori pastel

Primavara aaceatsa se poarta verdele crud, astaa e sigur! Culorile pastel revin din nou in forta pentru nuntile din 2019 si aduc cu sine un aer de prospetime si jucaus prin care sa faci acest eveniment memorabil. Incearca-le in combinatie cu negru si vei obtine un efect elegant deosebit, rareori intalnit.

Daca ai nunta in 2019 speram ca articolul nostru privind trendurile sa iti fi fost de ajutor.

Comments are closed.